Ανακύκλωση σκραπ θεσσαλονίκη σίνδος μακεδονία

Ανακύκλωση σκραπ θεσσαλονίκη σίνδος μακεδονία

Η εταιρία μας All Scrap Metals Floros Bros δραστηριοποιείται στον χώρο από τό 1983 της Ανακύκλωσης Παλαιών σιδήρων και μετάλλων Scrap.
Η εμπειρία μας στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια, μας έχει διδάξει πώς να συμπεριφερόμαστε με σωστό τρόπο τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό μας όσο και σε οτιδήποτε.

*Ανακύκλωση scrap Αθήνα – Κρήτη Θεσσαλονίκη Πάτρα

Οργανωμένο δίκτυο περισυλλογής σε όλη την Ελλάδα σε ασυναγώνιστες τιμές. Ανακυκλώνουμε παλαιά σίδερα και μέταλλα, χαλκό, καλώδια, ορείχαλκο, αλουμίνιο inox. Επίσης πραγματοποιούμε αποξήλωση εργοστασίων/κτηρίων.

Προσφέρουμε μετρητά ΆΜΕΣΑ!

Μάθαμε να σεβόμαστε τους ανθρώπους και κατ επέκταση το περιβάλλον. Με συνεχόμενη και μακρά πορεία στον χώρο της ανακύκλωσης στόχος της εταιρίας μας είναι όσο το δυνατόν η προστασία του περιβάλλοντος για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.

Διαθέτουμε – Προσφέρουμε:

  • Εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας
  • Σεβασμό στο περιβάλλον
  • Άριστη εξυπηρέτηση
  • Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό
  • Πολύχρονη εμπειρία
  • Καμιά επιβάρυνση για εσάς

*Ανακυκλώστε τα άχρηστα μεταλλικά αντικείμενα σας και επωφεληθείτε από τα χρήματα και όλες τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίας οι οποίες μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες των Συνεργατών σε πανελλαδική κλίμακα, καθώς επίσης με την προσωρινή αποθήκευση με εγγραφή στα μητρώα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων.

About The Author

admin
Η εταιρία μας All Scrap Metals N. Imathia FLOROS δραστηριοποιείται στον χώρο από τo 1983 της Ανακύκλωσης Παλαιών σιδήρων και μετάλλων Scrap. Η εμπειρία μας στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια, μας έχει διδάξει πώς να συμπεριφερόμαστε με σωστό τρόπο τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό μας όσο και σε οτιδήποτε.