Ανακύκλωση Χαλκός Scrap

Ανακύκλωση Σκραπ Χαλκός & Εμπόριο Παλαιών Μετάλλων & Σιδήρων ScrapMε 4 τεσσερις εγκαταστάσεις ανακυκλωση σκραπ μετάλλων σε θεσσαλονίκη και πάτρα και αθήνα και ηράκλειω κρητης υπάρχει η δυνατότητα περισυλλογής σκραπ σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Mε  τέσσερις εγκαταστάσεις ανακύκλωση χαλκού σε Ημαθίας Πάτρα Αθήνα και Κρήτη υπάρχει η δυνατότητα περισυλλογής σκραπ σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Με ένα απλό τηλεφώνημα, το εξειδικευμένο συνεργείο κι ο κατάλληλος εξοπλισμός της All Scrap Metals Floros Bros μπορούν να βρεθούν κοντά σας για να αναλάβουν την απορρύπανση του επαγγελματικού χώρου σας μέσω της ανακύκλωσης μετάλλων σκραπ, και της αποξήλωσης εργοστασιακών μονάδων  Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Χαλκός Α1

  Αποτελείται από καθαρό, μη επικασσιτερωμένο, μη οξειδωμένο,   χάλκινο αγωγό ηλεκτρικού ρεύματος Καλωδίων Σκραπ, με   ελάχιστη διατομή 1,3       mm, καθώς και από άβαφες, μη   επικασσιτερωμένες λάμες και     αποκόμματα   ηλεκτρολυτικού   χαλκού σκραπ.

 

 

 

Χαλκός Β2

 Αποτελείται από διάφορα χάλκινα αντικείμενα σκραπ όπως βαμμένους και   άβαφος σωλήνες, με ή χωρίς κολλήσεις, καλώδια και σκεύη, με 96%   ονομαστική περιεκτικότητα χαλκού, όπως καθορίζεται μέσω   ηλεκτρολυτικής δοκιμής. Πρέπει να μην περιέχει: ιδιαίτερα μολυβδούχο   καλώδιο, πολύ λεπτό καμένο σύρμα χαλκού (μαλλί) και υπερβολική   ποσότητα λαδιού. Επίσης θα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από σίδηρο και λοιπά μέταλλα, καθώς και μη μεταλλικά υλικά (μονώσεις, χώματα, στάχτες).

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΦΛΏΡΟΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ


Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας απαλάξουμε από υλικά που δεν σας είναι χρήσιμα ενώ ταυτόχρονα θα πληρωθείτε γι'αυτό!

Ωράριο:

Δευτέρα – Σάββατο:  8:00 πμ – 20:00 μμ
Κυριακή: Κλειστά

Τηλέφωνο:

 • 6976 469735
 • 6951 770589
 • 2333 503849

Τηλέφωνο Υπεύθυνου:

Φλώρος Κων/νος: 6976 469735       

Καταστήμα:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Διεύθυνση:

1°χλμ Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας-Βέροιας 59300

 

                                                             

ΑΠΟΣΤΟΛΗ E-MAIL

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  captcha

  Γράψτε τους χαρακτήρες στο παρακάτω πεδίο