Ανακύκλωση scrap χαλκός ορείχαλκος καλώδια ανοξείδωτο μολύβι

Ανακύκλωση scrap χαλκός ορείχαλκος καλώδια ανοξείδωτο μολύβι

Η εταιρία ALL SCRAP METAL N. HMATHIAS FLOROS είναι μία οικογενειακή επιχείρηση  δραστηριοποιείται με επιτυχία και στην αναγνώριση στον χώρο της περισυλλογής εμπορίας και ανακύκλωσης μετάλλων σε scrap από το 1983 Επενδύοντας σε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα αλλά και σε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρία προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές!

Η εταιρία  έχει δημιουργήσει μια άριστη σχέση συνεργασίας με τους πελάτες και συνεργάτες της, καθώς προσφέρει υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από άψογο επαγγελματισμό και συνέπεια. Ταυτόχρονα, η  εταιρία διαθέτει οργανωμένο δίκτυο περισυλλογής σε όλη την Ελλάδα, Αγοράζοντας Scrap Αλουμινίου, Σίδηρο,  Χαλκό, Ορείχαλκο, Ανοξείδωτο, Καλώδια,  Τσίγκο, Αντιμόνιο, Ίνοξ  διαφόρων άλλων μετάλλων, πληρώνοντας την αξία του scrap απολύτως τοις μετρητοίς.

 

Υπάρχουν όλες τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίας οι οποίες μπορούν να καλύψουν  τις ανάγκες των Συνεργατών και πελατών.

About The Author

admin
Η εταιρία μας All Scrap Metals N. Imathia FLOROS δραστηριοποιείται στον χώρο από τo 1983 της Ανακύκλωσης Παλαιών σιδήρων και μετάλλων Scrap. Η εμπειρία μας στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια, μας έχει διδάξει πώς να συμπεριφερόμαστε με σωστό τρόπο τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό μας όσο και σε οτιδήποτε.