Προφίλ Εταιρείας

Η Επιχείρηση All Scrap Metals N. Imathia FLOROS δραστηριοποιείται στον χώρο της Ανακύκλωσης Παλαιών σιδήρων και μετάλλων Scrap από τo 1983.
Η εμπειρία μας στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια μας έχει διδάξει πώς να συμπεριφερόμαστε με σωστό τρόπο τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό μας όσο και σε οτιδήποτε
.

Με οργανωμένο δίκτυο περισυλλογής σε όλη την Ελλάδα & ασυναγώνιστες τιμές Ανακυκλώνουμε παλαιά σίδερα, , μέταλλα ,χαλκός, καλώδια, ορείχαλκος μοτέρ αλουμίνιο, ίνοξ , καθώς και Αποξήλωση Εργοστασίων/Κτηρίων , προσφέροντας ΜΕΤΡΗΤΆ ΆΜΕΣΑ!


Μάθαμε να σεβόμαστε τους ανθρώπους και κατ επέκταση το περιβάλλον. Με συνεχόμενη και μακρά πορεία στον χώρο της ανακύκλωσης στόχος της εταιρίας μας είναι όσο το δυνατόν η προστασία του περιβάλλοντος για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.
– Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας
– Σεβασμός στο περιβάλλον
– Άριστη εξυπηρέτηση
– Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό
– Πολύχρονη εμπειρία
– Καμιά επιβάρυνση για εσάς

– Ανακυκλώστε τα άχρηστα μεταλλικά αντικείμενα σας και επωφεληθείτε από τα χρήματα!

Υπάρχουν όλες οι απαιτούμενες άδειες λειτουργίας οι οποίες μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες των Συνεργατών σε Πανελλαδική κλίμακα, καθώς επίσης και προσωρινής αποθήκευσης με εγγραφή στα μητρώα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων.

 

#σκραπ #μεταλλα #ανακυκλωση #χαλκος #florosscrap #αλουμινιο #recycling #hmathias #Αλεξάνδρεια #anakiklosi #metalla #skraptimes #recyclingmetal #recycling #skrapthessaloniki #xalkos #anakiklosialouminio #paliosidera

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΦΛΏΡΟΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ


Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας απαλάξουμε από υλικά που δεν σας είναι χρήσιμα ενώ ταυτόχρονα θα πληρωθείτε γι'αυτό!

Ωράριο:

Δευτέρα – Σάββατο:  8:00 πμ – 20:00 μμ
Κυριακή: Κλειστά

Τηλέφωνο:

 • 6976 469735
 • 6951 770589
 • 2333 503849

Τηλέφωνο Υπεύθυνου:

Φλώρος Κων/νος: 6976 469735       

Καταστήμα:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Διεύθυνση:

1°χλμ Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας-Βέροιας 59300

 

                                                             

ΑΠΟΣΤΟΛΗ E-MAIL

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  captcha

  Γράψτε τους χαρακτήρες στο παρακάτω πεδίο